Supra Romania

Declaratia de Confidentialitate


Politica de confidențialitate


  Pentru că ne-am angajat pentru a proteja intimitatea dumneavoastră, site-ul nostru on-line publica această politică de confidențialitate. Am postat această politică de confidențialitate, în scopul de a explica practicile noastre de colectare a informațiilor și alegerile pe care le au cu privire la modul în care informația este colectată și folosită.

Informații colecta

  Când vă decideți să utilizeze site-ul nostru, vă vom cere să furnizeze informații cu caracter personal, inclusiv numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, numărul de securitate socială, informații de contact și orice alte informații de care identitatea este perceptibil. Mai mult decât atât, există informații despre hardware-ul și software care este sau poate fi percepută de noi. Aceste informații pot include, fără a se limita la adresa dumneavoastră de IP, tipul de browser, nume de domenii, timpii de acces și adresele site-ul Web, dar nu este legată de informațiile dvs. personale.

Informații utilizare

  Putem folosi informațiile furnizate pentru a vă trimite e-mail sau alte mijloace de comunicare cu privire la actualizări de la site-ul nostru. Natura și frecvența acestor mesaje vor varia în funcție de informațiile pe care le avem despre tine.

Informații Partajare

  Noi nu dezvălui informațiile dvs. personale unor terțe părți sau informații personale și demografice combinate.

Conformitate cu legislația

  Putem furniza acces la informații atunci când este necesar din punct de vedere a face acest lucru, de a coopera cu investigațiile poliției sau alte proceduri legale, pentru a proteja împotriva utilizării abuzive sau utilizării neautorizate a site-ului nostru, pentru a limita răspunderea noastră juridică și pentru a proteja drepturile noastre sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau de siguranță a vizitatorilor acestui site web sau a publicului.