Supra Romania

Livrare & Retur


Metode de expediere

  După ce vom primi plata, vom fi adoptate la nivel mondial de către DHL în termen de 1-2 zile lucrătoare pentru livrare de bunurile dumneavoastră, adresa de livrare de transport de marfă este de așteptat în 5-7 zile lucrătoare pentru a ajunge din stânga. Prețurile menționate nu includ poștale și de ambalare a costurilor. Acestea sunt calculate în mod automat în procesul de comanda.

Pentru anulare

  Dacă doriți să anulați comanda, trebuie să ne contactați imediat throuth de e-mail. Cele mai multe comenzi sunt expediate în termen de 2 zile de la data comenzii și comenzi de transport nu poate fi anulat. Cereri de anulare, după ce ordinul a fost expediate sunt tratate în conformitate cu politica noastră de returnare.

Politica de returnare

  Revine sau schimburi sunt permise, am oferit clientului achiziționat produsul prin intermediul site-ului și este în termen de 30 de zile de la data primirii. Ne permite doar o revenire completă a elementelor care au probleme cauzate de noi, care, în cazul în care pachetul nu include toate accesoriile și piesele care au fost expediate, costul accesorii și piese de prețul total al produsului vor fi deduse și poate numai justifica o revenire parțială, în cazul în care pentru orice motiv, aveți nevoie pentru a schimba dimensiunea, culoarea, sau restituirea se face sub motivul "Spre deosebire de", costul de livrare a întregului prețul produsului va fi dedusă. Dacă aveți orice întrebare, rugam sa ne contactati.